Haussa apulaisravintolapäällikön tai ravintolapäällikön työ Uudeltamaalta
Olen 32-vuotias ravintola-alan tekijä, ja askel kerrallaan omaa urapolkua edennyt tarjoilijan työtehtävistä nykyiseen ravintolapäällikön rooliin. Tällä hetkellä vastaan n. 300 asiakaspaikkaisen A la carte -ravintolan operatiivisesta johtamisesta, jossa vilinää ja vilskettä riittää, mutta kiireenkin keskellä pidän huolen siitä, että niin työkaverit kuin asiakkaatkin viihtyvät, jotta voimme yhdessä taata onnistuneen ja elämyksellisen illan kaikille. Haluaisin tuoda kokemukseni osaksi tiimiä, jossa yhteistyö ja päivittäisten toimintojen kehittäminen ovat keskiössä. Tykkään pitää langat käsissäni, mutta yhtä lailla minua motivoi työn tekeminen yhdessä muiden kanssa, enkä pelkää jakaa vastuuta jotta muutkin saavat oppia uutta – esihenkilön roolissa olen enemmän valmentaja ja tukipilari kuin käskijä. Minua motivoi ravintolatyössä työn monipuolisuus ja mahdollisuus auttaa niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin parhaalla mahdollisella tavalla. Olen varma, että kokemukseni ja asenteeni voisivat olla hyödyksi uudessa työssäni. Jos etsitte henkilöä, joka johtaa tiimiä jämäkällä ja varmalla otteella, mutta pitää samalla hymyn huulilla niin asiakkailla kuin työkavereillakin, olisin varmasti teidän valintanne.
Tavataan työhaastattelun merkeissä! Yhteystietoni saa sähköpostilla osoitteesta info@hiljainenrekry.fi
Kirjaudu työnantajaksi tai rekrytoijaksi, niin näet ilmoituksen koko sisällön.