Ravintolapäällikkö etsii töitä kesän ajalle koko Suomen alueelta

Hei, nimeni on Petri. Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta. Olen työskennellyt ravintolapäällikkönä anniskeluoikeuksin varustetussa ruokaravintolassa, ravintolan pääbaarimestarina/ yökerhopäällikkönä.(vastasin kaikkien ravintoloitten baarien tuotteista, kampanjoista, juomatuotesopimuksista ja niiden tukien ja jälkihyvitteiden laskemisesta. Olen myös työskennellyt hotelleissa.

Työkielenäni on suomi, ruotsi ( 12 vuotta työskelin Vaasassa, missä moni puhuu ruotsia) ja englanti ( rauhanturvaaja Golan, missä toimin tulkkina esihenkilöille, jotka puhuivat heikosti englantia) ja tämän lisäksi olen suorittanut Yliopiston kielitutkinnon 1995 englannista ja saksasta. Olen suorittanut matkailu ja ravitsemisalan esihenkilön erikoisammattitutkinnon, jonka puitteissa työskentelin 1 ½ vuoden ajan Scandic Hotel Rosendahlissa toimien ja opiskellen johtamaan ison ketjun ravintolaa ja kokouspalveluja arvojen, toimintaohjeiden, liikeidean, strategioiden ja visioiden mukaisesti. Tein näyttötutkinnot seuraavilta osa-alueilta: päivittäisten toimintojen ohjaamisesta, esimiehenä toimimisestä, asiakas- ja sidosryhmien hoitamisesta ja työyhteisön yhteisötoiminnos- ta.

Baareja olen suunnitellut ja piirtänyt ja tehnyt lupahakemushakemukset Cafe Rondo, Vaasa, Ravintola Showtime, Tampere ja Viinibaari Vinni, Tampere. Alkoholin omavalvontasuunnitelmat olen tehnyt Cafe Rondo, Vaasa, Kyyhkylän Kartano, Mikkeli, Viinibaari Vinni ja nykyiseen työpaikkaani Kahvila- ravintola Tulikukko, Kotka. Lisäksi olen tehnyt keittiön omavalvontasuunnitelmat Kyyhkylän Kartano, Mikkeli, Viinibaari Vinni, Tampere ja Kahvila- Ravintola Tulikukko, Kotka.

Luonteeltani olen ahkera, lojaali, energinen, luotettava ja tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työssäni osoitan ammattitaitoa, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta ja en pelkää kovaa työtä ja janoan uusia haasteita. Aiemmat työtehtäväni ovat edyllyttäneet ja samalla kehittäneet kykyä hallita monia asioita yhtäaikaisesti ja dynaamista työotetta ja priorisointitaitoa. Juoma ja palvelu on minulle enemmän kuin ravintoa ja haluan luoda niistä huippuelämyksiä pitäen asiakkaat tyytyväisinä. Johtamissani työpaikoissa kustannustehokkuus on merkittävä tavoitteeni. Kassajärjestelmistä Restolutionia, Winposia, Operaa ja Micros:ia olen käyttänyt työelämäni aikana. Nämä järjestelmät olen oppinut sujuvasti, joten uuden kassajärjestelmän oppiminen sujuu vaivattomasti. Tämän lisäksi olen käyttänyt MaraPla-, Mara-Plan Pro- ja TyöaikaVelho -työvuorosuunnitteluohjelmia työpaikoillani. Minulla on anniskelu- ja hygieniapassi ja voin toimia ravintolan vastaavana henkilönä.

Yhteystietoni saat info@hiljainenrekry.fi -sähköpostista – Kutsu haastatteluun! 

Kirjaudu työnantajaksi tai rekrytoijaksi, niin näet ilmoituksen koko sisällön.

Kirjaudu/rekisteröidy